
Dispositivos y accesorios
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
Prep. 15min
Total 45min
4 porții
Ingredientes
-
șalote curățate30 g
-
vin roșu150 g
-
morcovi tăiați bastonașe (1 x 7 cm)300 g
-
muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)1
-
sare1 linguriță
-
piper negru măcinat½ linguriță
-
apă130 g
-
concentrat pastă de carne½ linguriță
-
boabe de ienupăr (opcional)8
-
gem de cireșe25 g
-
unt, nesărat sau sărat20 g
-
amidon de porumb1 linguriță
Inf. nutricional por 1 porție
Calorías
250 kcal /
1047 kJ
Proteína
29 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
11 g
Fibra
2.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Gătim savuros... de sus până jos
72 Recetas
Internacional
Internacional