Dispositivos y accesorios
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
Prep. 5min
Total 13h 30min
6 portions
Ingredientes
-
dried butter beans250 g
-
baking soda1 tsp
-
water1300 g
-
onions cut into quarters200 g
-
olive oil45 g
-
beef shoulder meat cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 tsp
-
tomato purée (concentrated)70 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.4 g
Calorías
1088 kJ /
260 kcal
Grasa
9.1 g
Carbohidratos
23.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Red lentil soup with cumin
55min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min