Dispositivos y accesorios
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Prep. 45min
Total 9h
12 pieces
Ingredientes
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
89 mg
Proteína
9 g
Calorías
1975 kJ /
472 kcal
Grasa
26 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
55 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Triple layer bundt cake
1h 30min
Candied Strawberries
35min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Quinoa Tostadas
30min
Lollipops with Strawberries
40min
Amaretto biscuits
30min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min
Red Velvet Cookies
3h
Anniversary Cake
2h