Dispositivos y accesorios
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Prep. 15min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
27 g
Calorías
1364 kJ /
326 kcal
Grasa
15.6 g
Carbohidratos
19.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tinolang manok
Ninguna valoración
Pimm's fruit punch
2h 20min
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Ninguna valoración
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Ninguna valoración
French vanilla canelé
49h 5min
Beer Cheese
15min
Peruvian Seabass Salad
Ninguna valoración
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Potato pancakes
45min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Honey citron tea
1h 45min