Dispositivos y accesorios
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
15.4 g
Calorías
1753 kJ /
419 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
78.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Winterse soepen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Ninguna valoración
Parelgerst- en champignonsoep
Ninguna valoración
Cashew- en kokosmelk
10min
Kleine carnaval beignets
Ninguna valoración
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Ninguna valoración
Chai latte parfait
15h 5min
Kaas uilen
Ninguna valoración
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Koken van speltgraan
Ninguna valoración
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Ninguna valoración
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Ninguna valoración