Dispositivos y accesorios
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prep. 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingredientes
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
4 g
Calorías
663 kJ /
158 kcal
Grasa
4 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Caramel vanille bourbon saus
Ninguna valoración
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Lactosevrije warme chocolademelk
Ninguna valoración
Vegetarisch Medaillons
Ninguna valoración
Batch cooking - Basisrecepten
Ninguna valoración
Kokosnoot en chocoladesorbet
Ninguna valoración
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Kweeperentaart
8h
Aardbeienpudding
2h 10min
Avocadomayonaise
15min