
Dispositivos y accesorios
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
Prep. 10min
Total 30min
6 porcji
Ingredientes
-
liści bazylii, świeżych20 g
-
sera gouda pokrojonego na kawałki300 g
-
przecieru pomidorowego typu passata150 g
-
białego wina, wytrawnego120 g
-
skrobi kukurydzianej15 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
kabanosy pokrojone na kawałki, do podania
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
212.7 kcal /
889.9 kJ
Proteína
13.2 g
Grasa
13.9 g
Carbohidratos
5.6 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
8.8 g
Sodio
457.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

FONDUE
10 Recetas
Polonia
Polonia