Dispositivos y accesorios
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Prep. 35min
Total 1h
40 pieces
Ingredientes
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
253 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
519.9 kJ /
124.3 kcal
Grasa
2.9 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
18.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
KL Hokkien Noodles
35min
Tornado Potatoes
1h
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Artichokes in Oil
Ninguna valoración
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Romany creams
1h 15min
Cheese and bacon scones
35min
Caramel peach brioche
2h 15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
White chocolate and strawberry trifle
25h