Chlebki z serem feta i koperkiem

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.7 142 valoraciones
Prep. 10min
Total 1h 30min
8 sztuk

Ingredientes

  • 20 g koperku, świeżego
  • 1 ząbek czosnku
  • 230 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
  • 350 g mąki pszennej chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 sztukę

Proteína 9 g
Calorías 1491 kJ / 356 kcal
Grasa 20 g
Fibra 1.9 g
Carbohidratos 33 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...