Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
TM6 TM5

Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

3.8 (63 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic bulb, plus two cloves
  • 35 g olive oil
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g honey
  • 40 g wholegrain mustard
  • 10 g Dijon mustard
  • 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 2 tsp fine sea salt
  • 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
  • 800 g cauliflower florets
  • 130 g milk
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1596 kJ / 381 kcal
Proteína
46 g
Carbohidratos
17 g
Grasa
12 g
Fibra
7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas