Versiones compatibles
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic bulb, plus two cloves
- 35 g olive oil
- 250 g onions, quartered
- 30 g honey
- 40 g wholegrain mustard
- 10 g Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp fine sea salt
- 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
- 800 g cauliflower florets
- 130 g milk
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1596 kJ / 381 kcal
- Proteína
- 46 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 7 g
Recetas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Honeyed Chicken
25 min
Chicken Pad Thai
20min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15 min