Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 45 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 1 orange, thin peelings of skin
- 180 g pitted dates
- 2 bananas, ripe (approx. 200 g), cut in pieces
- 3 large eggs
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
-
150
g soya milk
o bien 150 g rice milk - 180 g gluten free plain white flour
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
Ganache
- 200 g dark chocolate, gluten free (e.g. Kinnerton), in small pieces
- 100 g sunflower margarine, dairy free
- 150 g icing sugar
- 4 Tbsp soya milk
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 2121 kJ / 507 kcal
- Proteína
- 5.9 g
- Carbohidratos
- 59.9 g
- Grasa
- 27 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2u. 45min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h