
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gluten free pastry
- 160 g butter, unsalted chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 160 g cornflour (starch) plus extra for dusting
- ¼ tsp fine salt
- 2 tsp xanthan gum (optional)
- 1 egg
- 1 tsp vinegar
- 40 g water chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 50 g butter, unsalted
- 600 g chicken meat, skinless, boneless cut into cubes (3 cm) (see tip)
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp black pepper, freshly ground
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour (starch)
-
1
tbsp vegetable stock paste
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)
- 50 g whipping cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 568 kcal / 2386 kJ
- Proteína
- 14.5 g
- Grasa
- 39.8 g
- Carbohidratos
- 38.2 g
- Fibra
- 1.5 g