Dispositivos y accesorios
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20 g
Calorías
1569 kJ /
376 kcal
Grasa
23 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Peanut brittle
1h 30min
Hollandaise sauce
15min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Trout mousse
5min
Steak tartare
30min
Focaccia with onions
2h
Braised Eggs
Ninguna valoración