Dispositivos y accesorios
Steamed quince pudding with spiced syrup
Prep. 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Steamed quince
-
white sugar100 g
-
water1000 g
-
lemon juice and zest1
-
vanilla bean split into halves lengthways1
-
cardamom pods crushed4
-
cinnamon quill1
-
fresh ginger (2-3 mm each), peeled2 slices
-
star anise1
-
quince (approx. 2-3 quinces), peeled, cored and cut into quarters350 g
Pudding
-
unsalted butter for greasing
-
ground cardamom for sprinkling
-
ground cinnamon for sprinkling
-
blanched almonds60 g
-
orange zest (1 x 7 cm), no white pith2 pieces
-
white sugar50 g
-
ground ginger½ tsp
-
eggs2
-
salt1 pinch
-
self-raising flour80 g
-
baking powder1 tsp
-
double cream or crème fraîche, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
249.8 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
1441.4 kJ /
343.2 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
7.2 g
Grasas saturadas
5.4 g
Carbohidratos
44.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dessert dukkah
1h
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Nut and seed butter
10min
Panforte
1h 30min
Sour cream pastry
25min
Curried almonds
25min
Hommus
15min
Apple sauce
20min
Basil pesto
10min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Plum and cherry paste
5h 15min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min