Dispositivos y accesorios
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.4 g
Calorías
2045 kJ /
489 kcal
Grasa
25.7 g
Carbohidratos
60 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
PEARS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Applesauce Cake
1h 15min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Banana and Oatmeal Energy Bars
1h 10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min