Dispositivos y accesorios
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
Prep. 1h 20min
Total 11h 30min
8 portions
Ingredientes
Mango truffles
-
mango flesh250 g
-
glucose syrup25 g
-
white sugar80 g
-
agar agar powder (see Tips)1 ½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
cocoa butter120 g
-
vanilla bean seeds scraped½
Sour meringue
-
egg whites2
-
caster sugar80 g
-
citric acid1 tsp
Strawberry spheres
-
frozen strawberries (see Tips)350 g
-
balsamic vinegar½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 pinch
-
calcium lactate gluconate (see Tips)2 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
water1000 g
-
sodium alginate (see Tips)2 tsp
White chocolate powder
-
white chocolate120 g
-
full cream milk30 g
-
milk powder30 g
-
maltodextrin powder (see Tips)30 g
Assembly
-
fresh basil leaves16
-
strawberries cut into slices8
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
223.9 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
1541.9 kJ /
367 kcal
Grasa
20 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
43.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free lemon tart
2h 25min
Wasabi mayonnaise
10min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Hollandaise sauce
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Steamed coconut custards
45min
Baba ghanoush
1h
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Sabayon
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min