Dispositivos y accesorios
Chocolate and red wine cake with pears
Prep. 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
226.6 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Grasa
19.7 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
9.7 g
Carbohidratos
43.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chocolate addiction
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Moroccan bundt
1h 20min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Golden baklava
25h 25min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Pavlova
6h