Dispositivos y accesorios
Chocolate and red wine cake with pears
Prep. 20min
Total 1h 20min
16 slices
Ingredientes
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
226.6 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Grasa
19.7 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
9.7 g
Carbohidratos
43.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chocolate addiction
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon tart
2h 15min
Yoghurt cake
1h 40min
Black forest pudding
1h 15min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Honey crème caramels
25h 55min
Zucchini slice
45min
Mushroom tart
50min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min