Dispositivos y accesorios
Eendenlever
Prep. 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Carbohidratos
1.28 g
Grasa
5.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Salmorejo
Ninguna valoración
Tarbot in champagnesaus
Ninguna valoración
Vegan feta in olie met kruiden
Ninguna valoración
Scandinavische hamburger
4h 10min
Hollandaisesaus
15min
Lamsspiesjes
Ninguna valoración
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Mayonaise
5min
Mayonaise zonder ei
10min
Drijvende eilandjes
40min