Dispositivos y accesorios
Eendenlever
Prep. 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Carbohidratos
1.28 g
Grasa
5.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vitello tonnato
13h
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Flammekuchen
Ninguna valoración
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Ninguna valoración
Levercake
1h 50min
Dracula bloed
Ninguna valoración
Worstmummies
Ninguna valoración
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Gazpacho
1h 15min