Dispositivos y accesorios
Eendenlever
Prep. 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Carbohidratos
1.28 g
Grasa
5.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Melkbrood
2h 20min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1h
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Hot dogs
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Ninguna valoración
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min