Dispositivos y accesorios
Soubisesaus
Prep. 10min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 600 g
Sodio
1823 mg
Proteína
8 g
Calorías
2826 kJ /
674 kcal
Grasa
54 g
Fibra
6.8 g
Grasas saturadas
28 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Lactosevrije warme chocolademelk
Ninguna valoración
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Bechamelsaus
15min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
200 g prei fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Scampi cajun citroen pasta
30min
De wafels van de foor
3h