Varkenslendegebraad met aardappelpuree

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.3 7 valoraciones
Prep. 5min
Total 1h 15min
4 porties

Ingredientes

  • ui in stukken (3 cm)
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • spek in reepjes of blokjes
    40 g
    40 g rauwe ham, in reepjes of blokjes
  • gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
    20 g
  • varkenslende in één stuk
    800 g
  • zout
    2 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • volle melk
    600 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
    ½ tl groentebouillon, huisgemaakt
  • aardappelen in plakjes (½ cm)
    1000 g
  • boter
    20 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portie

Proteína 54.8 g
Calorías 3157 kJ / 754 kcal
Grasa 39.8 g
Fibra 3.8 g
Carbohidratos 47.4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...