Dispositivos y accesorios
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Prep. 20min
Total 4h 30min
6 portions
Ingredientes
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (opcional)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.4 g
Calorías
2395 kJ /
572 kcal
Grasa
41.8 g
Carbohidratos
44.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Taste of India
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Panna Cotta
6h 15min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Caramel Custard
1h
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Tom Yum with Prawns
25min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Persian Love Cake
1h 15min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min