Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 5.5 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 409.7 mg
Recetas alternativas
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free self-raising flour
10 Min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.