Versiones compatibles
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
o bien 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
o bien 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 45 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1h
Penne Bolognese
40 min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min
Mushroom and Beef Burger
1h
Chicken Tetrazzini
40 min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min