
Versiones compatibles
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread dry, cut into pieces
o bien 2 ½ dry bread rolls cut into pieces - 3 ½ oz carrot cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal broken in pieces
o bien 16 oz ground beef broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 651 kcal / 2724 kJ
- Proteína
- 27 g
- Grasa
- 45 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Fibra
- 4 g