Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef
- 150 g rice
- 2 Tbsp chilli sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- ½ tsp Sichuan pepper
- 4 spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
40
g tamari
o bien light soy sauce - 10 g vegetable oil
- 600 g beef, topside, sliced (1 cm)
Cooking
- 800 g water
- 240 g rice
-
1
iceberg lettuce (approx. 400 g)
o bien cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g) - sesame oil, for serving
- 2 spring onions, finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2982 kJ / 713 kcal
- Proteína
- 39.9 g
- Carbohidratos
- 81.6 g
- Grasa
- 25.2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Sponge cake
1h 50min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Peking Chicken
45 Min
Sponge cake
1h 50min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min