Dispositivos y accesorios
Cider-Kipstoofpot
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
1126 mg
Proteína
287.6 g
Calorías
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Grasa
250.5 g
Fibra
7.1 g
Grasas saturadas
68.2 g
Carbohidratos
64.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sloppy Gold Rush Burgers
Ninguna valoración
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Ninguna valoración
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Ninguna valoración
Zeevruchtenrijst
Ninguna valoración
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gekruide lamstaart
40min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Volkorenbrood
Ninguna valoración
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min