Dispositivos y accesorios
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Calorías
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Grasa
36.1 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
5.1 g
Carbohidratos
38.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gluten-free Bread
3h 20min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Ninguna valoración
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Roasted Chicken with Vegetables
Ninguna valoración
Chicken and Mushroom Rice
55min
Watermelon Lemonade
5min
Vegetable Fritters
20min
Guinean prawns
25min
Ukrainian dressed herrings
1h
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Chicken Nuggets
45min