Dispositivos y accesorios
Tzatziki
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
Japanese cucumbers peeled, deseeded, cut in pieces350 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh dill5 sprigs
-
olive oil20 g
-
350 g plain yogurt, 10% fatGreek yogurt 10% fat350 g
-
15 g white vinegarlemon juice (opcional)15 g
-
ground black pepper½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
618.7 mg
Proteína
8.4 g
Calorías
546.3 kJ /
130.6 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Karpatka
10h
Classic Pancakes
50min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Rice Wine Chicken
Ninguna valoración
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Madurese chicken satay
1h 30min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1h 20min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Seafood Soup
Ninguna valoración
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min