Dispositivos y accesorios
Orange Sponge Cake
Prep. 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
1627 kJ /
388.9 kcal
Grasa
15.1 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
58.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade We Trust
43 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Basic cheesecake
10h
Raspberry crumble bars
40min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Ninguna valoración
Bannofee Muffin
45min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Black Lemonade
144h
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min