Dispositivos y accesorios
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Prep. 10min
Total 1h 30min
16 sneetje
Ingredientes
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 sneetje
Sodio
201.8 mg
Proteína
3.4 g
Calorías
723 kJ /
172 kcal
Grasa
8.4 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
1.2 g
Carbohidratos
22.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij vieren onze eigenheid
25 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Verfrissende Melkdrank
5min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Ninguna valoración
Glutenvrije quiche Lorraine
Ninguna valoración
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Gestoomde spinaziecake
35min
Pêche Melba
Ninguna valoración
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Baklava kaastaart
Ninguna valoración
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Ninguna valoración
Sinaasappel Sponge Cake
1h