Dispositivos y accesorios
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (opcional) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1076.5 mg
Proteína
9.6 g
Calorías
652.7 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
16.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Daging Merah
35min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
KL Hokkien Noodles
35min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ayam Paprik
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min