Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Diamond Club - First Edition
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
Cheese Wiz
10min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Ninguna valoración
Double Vanilla Ice Cream
12h
Unsalted Butter
15min
Brioche Buns
2h