Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Diamond Club - First Edition
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Ninguna valoración
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Candied Almond
10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Double Pie Dough
2h 10min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min