Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 - 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 20 g ayçiçek yağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g ayıklanmış orta boy karides
- 50 g taze soğan, kabaca doğranmış
- 20 g sebze yağı
- 2 - 3 tutam pul biber
- 20 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g ponzu sosu (bk. Öneriler)
- 1 tk esmer şeker
- 2 - 3 tutam tuz
- 2 - 3 tutam beyaz biber, toz (opcional)
- susam tohumu, beyaz, serpmek için
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 8.4 g
- Grasa
- 10.7 g
- Grasas saturadas
- 1.6 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 652.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Ninguna valoración
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Ninguna valoración
Erik Clafoutis
Ninguna valoración
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Ninguna valoración
Sebze Suyu
3h 15 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Ninguna valoración
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Ninguna valoración
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Ninguna valoración
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Ninguna valoración
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min