
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 2 garlic cloves
- 1 ½ Tbsp red curry paste
- 20 g vegetable oil
- 3 stalks fresh lemon grass bruised
-
5
g fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)
o bien fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 makrut lime leaves
- 1 tsp caster sugar (opcional)
- 1 tsp fine sea salt
-
2
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
o bien 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled - 1 Tbsp fish sauce
- 1200 g water
- 100 g tinned baby corn
- 200 g large raw prawns, peeled
-
100
g beef fillet steak cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)
o bien 100 g chicken breast fillet cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick) - 4 medium eggs separated
- 30 g lime juice
- 80 g whipping cream
- 1 lime thinly sliced
- 4 Tbsp fresh coriander thinly chopped
- 2 fresh chillies thinly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 288.3 kcal / 1206.1 kJ
- Proteína
- 16.4 g
- Grasa
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 19.1 g
- Fibra
- 4.1 g
- Grasas saturadas
- 6.7 g
- Sodio
- 1316.8 mg