
Dispositivos y accesorios
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1701.4 mg
Proteína
35.6 g
Calorías
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Grasa
29.6 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
14.9 g
Carbohidratos
90.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1h 10min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Stracciatella Soup
30min
Sumac-spiced Houmous
5min