Dispositivos y accesorios
Family Meatloaf
Prep. 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tip)1 tsp
-
mince1000 g
-
eggs2
-
breadcrumbs2 tbsp
-
white wine50 g
-
sea salt1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
streaky bacon8 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
409.2 mg
Proteína
27.3 g
Calorías
1874.8 kJ /
448.1 kcal
Grasa
34.7 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
12.7 g
Carbohidratos
4.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Curried sausages
40 Min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Chicken with almonds
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min