Versiones compatibles
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb burgers
- 70 g fine burghul (see Tips)
- water, for soaking
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 eschalots (approx. 80 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g lamb mince
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Harissa yoghurt dressing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 20 g lemon juice
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tbsp harissa paste (see Tips)
- ½ tsp salt
Cooking and assembly
- oil, for brushing
- 6 round bread rolls, cut into halves lengthways and toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1855.9 kJ / 441.9 kcal
- Proteína
- 27.5 g
- Carbohidratos
- 43.5 g
- Grasa
- 16.4 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 1041.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy beef curry
1h 15min
Classic beef burgers
1h
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb saag
1h 30min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Chicken laksa
30 Min
Creamy chicken curry and rice
45min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Traditional sausage rolls
50 Min