Dispositivos y accesorios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6.5 g
Calorías
2240 kJ /
537.8 kcal
Grasa
38.8 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
36.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
140 jaar Vorwerk
16 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Honey BBQ Chicken
Ninguna valoración
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Zeevruchtennat met champagne
Ninguna valoración
Tiramisu met chocolade en chili
Ninguna valoración
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Ninguna valoración
Mojito
5min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Ninguna valoración
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Koninginnenhapje
55min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Ninguna valoración