Dispositivos y accesorios
Hollandaise saus
Prep. 5min
Total 15min
500 gram
Ingredientes
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 gram
Sodio
939 mg
Proteína
48 g
Calorías
15119 kJ /
3611 kcal
Grasa
380 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
203 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Ninguna valoración
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Ninguna valoración
Champagne gelei
Ninguna valoración
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Advocaat
10min
Bearnaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20min