Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 celé ryby, vykuchané, umyté (cca 400 gramů každá)
- 1 limetka, napůl
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- ½ čajové lžičky černého pepře, celého
- 5 kusů sušeného chilli, celého
- ½ cibule, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce minced ginger, preserved
- 2 čajové lžičky česnekové pasty
- ½ čajové lžičky kurkumy
- 30 gramů řepkového oleje
- lístky bazalky (nebo jiné bylinky)
- červená cibule, na plátky
- vločky mořské soli, na ozdobení
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Proteína
- 40.4 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sodio
- 1218 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Višňové cookies s kokosem
35min
Jemná treska s mascarpone
35min
Rybí rolky s houbovou náplní
Ninguna valoración
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Ninguna valoración
Carpaccio z červené řepy
Ninguna valoración
Ras el hanout
5 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Italský velikonoční chléb
3h 50min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Ninguna valoración
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Ryba po řecku
35min
Baleárská omáčka
15 Min