Dispositivos y accesorios
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Prep. 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
spring onion cut in quarters1 oz
-
uncooked quinoa7 oz
-
cooked chicken meat sliced11 oz
-
canned black beans rinsed and drained3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained3 ½ oz
-
cherry tomatoes cut in halves3 ½ oz
-
avocado cubed5 oz
-
fresh baby spinach2 oz
-
water16 oz
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt5 oz
-
1 oz avocado oilextra virgin olive oil1 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
chipotle chili powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chili thinly sliced, to taste2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1445.8 mg
Proteína
20.8 g
Calorías
1440.7 kJ /
344.3 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
32.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Texas Road Trip
19 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Mediterranean Chicken
35min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Turkey Taco Bowl
1h