Dispositivos y accesorios
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (opcional) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (opcional)4 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1962.2 mg
Proteína
16.8 g
Calorías
1757.3 kJ /
420 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
35.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
5 Ingredients
70 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min