Aglio olio e peperoncino
TM6 TM5 TM31

Aglio olio e peperoncino

4.5 ( 124 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 - 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1400 g water
  • 1 pinch sea salt plus extra to taste
  • 80 g olive oil
  • 500 g dried spaghetti broken into halves
  • 3 garlic cloves
  • 2 long red chillies cut into pieces, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
  • 150 g dry white wine
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper to taste

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
495.5 kcal / 2081.7 kJ
Proteína
16.2 g
Grasa
20.2 g
Carbohidratos
60.6 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
5.5 g
Sodio
492.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas