Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt, adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese, grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
o bien vegetable stock -
200
g red wine
o bien cranberry juice, no sugar - 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms, cut in quarters
- 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1932 kJ / 462 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 9 g
- Sodio
- 1949 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ginger Pork
25 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15 min
Spaghetti one bowl-ognese
40 min
Cooking White Rice
25 min