Dispositivos y accesorios
Leftover Vegetable Hummus
Prep. 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
282 mg
Proteína
7 g
Calorías
944 kJ /
226 kcal
Grasa
14 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
20 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Eggplant and Lentil Salad
40min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Hummus with Peas and Beans
25min
Dutch Baby Pancake
20min
Hamantaschen
1h 55min
Apple Tart
1h
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Lemon Caper Aioli
10min
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min