Dispositivos y accesorios
Emu Stew (Mark Olive)
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
234 mg
Proteína
35.3 g
Calorías
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Grasa
13.2 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
7.3 g
Carbohidratos
23.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Ninguna valoración
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Italian Easter bread
3h 50min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Cajun pork rice
1h 15min
Salmon and mushroom rice
40min
Goulash soup
2h 35min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Mango and ginger smoothie
5min