Dispositivos y accesorios
Chocolate butter cream
Prep. 5min
Total 10min
400 g
Ingredientes
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Sodio
22.6 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
7878.3 kJ /
1882.9 kcal
Grasa
99.9 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
63.2 g
Carbohidratos
261.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Buttercream Icing
10min
Salted caramel slice
2h 30min
Icing sugar
10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Buttercream Icing
5min
Buttercream icing
5min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Victoria sponge cake
1h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cream cheese frosting
5min
Basic vanilla cupcakes
35min