Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 pineapple (approx. 25 oz)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 1 oz lemon juice
- ice cubes, for water bath
- 2 oz sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 14 oz fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz coconut cream
- 4 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 4 oz vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 14 oz sugar
- 12 oz coconut cream
- 14 oz coconut milk
- 7 oz plant-based egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 16 oz glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 3 oz powdered coconut milk
- 1 oz confectioners sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Carbohidratos
- 111.5 g
- Grasa
- 36.9 g
- Grasas saturadas
- 28.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 300.1 mg
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