Dispositivos y accesorios
Traditional Fried Rice
Prep. 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1765 mg
Proteína
30 g
Calorías
2500 kJ /
598 kcal
Grasa
32 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
12 g
Carbohidratos
51 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Balado
45min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Ninguna valoración
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Ginger Fried Rice
15min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Beef Sukiyaki
Ninguna valoración
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Pork Adobo
55min
Begedil Daging
30min
Kimchi Tofu Soup
35min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min