Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Turkey Breast
Prep. 15min
Total 3h
4 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
709.6 mg
Proteína
39.8 g
Calorías
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
7.2 g
Carbohidratos
6.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Golden Brown Dyed Eggs
55min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35min
Parmesan Stock Cubes
35min
Steamed Shrimp
20min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min