Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Scrambled Eggs
Prep. 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Calorías
1898.5 kJ /
452 kcal
Grasa
40.6 g
Fibra
0.1 g
Grasas saturadas
20.9 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Poached Eggs
25min
Tropical Smoothie
5min
Boiled Egg Mode
20min
Meal Replacement Shake
5min
Chocolate Banana Smoothie
5min
Spiked Hot Chocolate
15min